Pulmolog Dejan Žujović smatra da "niko normalan ne bi ni pomislio da ide da gleda meč Zvezda - Milan".

Prethodnih dana se spekulisalo da li će možda biti dozvoljeno prisustvo publike za meč šesnaestine finala Lige Evrope u kom će Zvezda 18. februara dočekati „rosonere“.

Pročitajte još

Na pitanje voditeljke da li mu smeta što bi na tom meču moglo da bude gledalaca uprkos pandemiji koronavirusa, dao je jasan odgovor:

„Pa, dobro, ja navijam za Partizan, tako nemam ništa protiv toga (smeh). Samo idite na utakmicu nema nikakvih problema“, rekao je ironično doktor Žujović za televiziju „N1“.

Na tome se nije zaustavio, pa je pojasnio svoj stav.

„Šta da vam kažem, mi smo zemlja čuda. To niko normalan ne bi pomislio. Ne znam da li naš narod prati utakmice na „Sport klubu“, pa ne zna koliko je navijača bilo u Premijer ligi, koliko ih je bilo u Primeri, koliko ih je bio u Italiji. Oni na zvučnicima puštaju zvuk publike da bi fudbaleri imali neki osećaj da igraju pred ljudima, ali nema ljudi… Samo je Liverpul ima utakmicu pred dve hiljade navijača, svi su morali da imaju maske i bili su na distanci. Da li možete to da zamislite kod nas? Kako da ne… Zato ljudi nemojte to raditi jer ćete me  sutra opet strpati u skafander i biću mnogo ljut. Jednom će moje kolege da skinu skafandere i da kažu: Izvolite, sad vi uđite i radite, dosta je bilo. Dovde je došlo“, rekao je Žujović rukom gestikulirajući da mu je svega preko glave.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare