EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Fudbaler Milana Mario Mandžukić ima još ograničeni vremenski period da se nametne timu sa stadiona San Siro.

Tako pišu italijanski mediji koji navode da hrvatski napadač može da dobije šansu na još desetak utakmica da ubedi čelnike kluba da zaslužuje njegov dres.

PROČITAJTE JOŠ:

Mandžukić je stigao zimus i očekivalo se da bude veliko pojačanje i dostojna zamena za Zlatana Ibrahimovića, kad Ibra nije u igri.

Zaigrao je zatim protiv Crvene zvezde, gde nije impresionirao, a do sada je upisao pet takmičarskih nastupa i nema nijedan gol.

Pored toga je odigrao i mečeve sa Atalantom, Bolonjom, Krotoneom i Specijom. Posle Zvezde su mu se dogodili problemi s povredom mišića i već mesec dana je van stroja.

Kalčomerkato piše da se Mandžukić muči zbog dvanaestomesečne neaktivnosti, a 34-godišnjaku postojeći ugovor ističe u junu.

Prema njihovim informacijama, Milan za sada nije ubeđen u Mandžukićev kvalitet, pa je prema postojećem stanju, malo verovatno da će do obnove ugovora doći.

Zato je Hrvatu potrebna što bolja forma kad se oporavi i zaigra, da bi zaslužio mesto u timu Stefana Piolija, jer je jedan od ciljeva da on obezbedi mesto u Ligi šampiona naredne sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar