Foto:Shutterstock

Nisu vredele ni brojne žalbe.

Jedan kladioničar je mislio da je osvojio skoro 15.000 funti (skoro 17.000 evra) nakon što je uložio samo 10 na seriju opklada na Svetsko prvenstvo – samo da bi jedan od najvećih britanskih kladioničarskih lanaca odbio da mu isplati dobitak.

Liam Manifold je već planirao kako će potrošiti novac kada je Koral rekao da neće predati dobitke.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj 30-godišnjak je dobio kvotu od 1.495 nakon što 11. novembra predvideo da će Argentina postati šampion, da će Lionel Mesi biti proglašen za igrača turnira i da će Francuska takođe ući u finale. Oduševljeni inženjer održavanja čime se inače bavi, pojurio je nazad u kladionicu u Horninglou dan nakon finala – ali je ostao praznih ruku.

Portparol kompanije „Coral“ rekao je da su događaji „usko povezani jedni sa drugima, tako da kvote koje se nude za njih pojedinačno ne mogu biti uključene u višestruku opkladu“.

Rekao je da je firma dala „veoma poštenu i velikodušnu ponudu za poravnanje opklade“ – ponudili su Liamu da mu isplate 660 funti.

Liam, iz Tutburija, planirao je da za novac kupi svom ocu invalidu novi skuter za kretanje, kao i da uštedi nešto za budućnost. Rekao je da bi firma trebalo da plati jer je njegova opklada prihvaćena bez ikakvih problema.

„Otišao sam da unovčim opkladu, a oni su rekli da nije trebalo da se prihvati i ponudili su mi 660 funti za nju“, rekao je on.

BONUS VIDEO Kako postati Ronaldo, makar za volanom: 110.000 evra za polovni automobil poznatog fudbalera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar