Miralem Pjanić i Edin Džeko
Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP / Profimedia

U Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine više nisu sigurni šta bi trebalo uraditi. Šta god da urade dešava se kao da imaju obrnuti Midin dodir.

Svi ljubitelji fudbala u Bosni i Hercegovini ne mogu da se pomire sa činjenicom da reprezentacija igra toliko loše, a Meho Kodro je dobio otkaz na mestu selektora posle dva susreta (pobeda i poraz).

PROČITAJTE JOŠ

Sada je odlučio da se oglasi i Samir Lerić, čuveni košarkaški reprezentativac, koji je osudio bahato ponašanje Saveza i očekuje rakciju fudbalera.

“Šta više čekaju Džeko, Pjanić, Kolašinac i ostali reprezentativci jedine nam Bosne i Hercegovine. Ako ste istinske patriote (u što ne sumnjam) nećete se pojaviti ni na jednoj sledećoj utakmici reprezentacije dok ova bagra ne ode iz Saveza.

Do kada ćete biti u službi rušitelja svega što se zove Bosna i Hercegovina? Nemojte dozvoliti da bace mrlju na sve što ste do sada učinili za repku, mrlju na vaša imena, mrlju na karijeru.

Večeras su smijenili Kodru, prije toga Hadžibegića, Peteva… Kome će sada staviti metu na čelo? Ko će voditi sledeće dve utakmice? Ko će i dalje od vas i nas praviti budale?

Sigurno će iščupati nekog trenerčića iz naftalina koji će nastaviti sa urušavanjem (skromnog rejtinga) reprezentativnog fudbala, klupski je odavno na klimavim nogama…

Vreme je za stop, stop, stop (igrača, navijača…) bojkot ovog dvojca i njihovih poslušnika, korumpiranih klimača glava koji se smeškaju u udobnim foteljama Saveza.

Do kada mislite ćutati, dozvoljavati da se tamo neko poigrava s vama koji vam nisu ni do koljena. Do kada će nas pobjeđivati reprezentacije koje su prve pobjede, bodove upisivali preko vas? Do kada ćemo biti svi skupa u slobodnom padu? Do kada?

E pa momci vi ste sada na potezu tj trebali biste biti. Okončajte reprezentativnu karijeru sa stilom. Ne dozvolite da vam/nam unište sve za što smo živeli/živimo”, poručio je Lerić.

BONUS VIDEO Nova zvezda Reala uzela Zidanov broj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar