Đani Infantino Foto: EPA-EFE/MOAHAMED MESSARA

Još jedna potvrda toga koliko je Miha bio cenjen.

Predsednik FIFA Đani Infantino izrazio je saučešće porodici i prijateljima Siniše Mihajlovića, iskazavši da je duboko potresen zbog smrti slavnog fudbalera i trenera. Na poseban način odlučio je da iskaže poštovanje prema legendi.

Pročitajte još

„Sa najdubljom tugom sam primio vest o smrti Siniše Mihajlovića, jednog od najslavnijih fudbalera i trenera Srbije. Na terenu su njegovi slobodni udarci bili oličenje strasti i posvećenosti lepoti igre na koju su ostavili trajan utisak u svetu sporta i njegova smrt je veliki gubitak za sve nas. Njegovoj porodici i najmilijima izražavamo saučešće“, rekao je Infantino za zvanični sajt FIFA.

I u Kataru, gde se održava Svetsko prvenstvo, su svi bili pogođeni ovim nemilim događajem. Bila je organizovana utakmica FIFA legendi, gde su između ostalih bili i Vesli Snajder, Džon Teri, Frančesko Toti, Alehandro del Pjero, Mičel Salgado. Pre početka je održan minut ćutanja u čast bivšem fudbaleru Crvene zvezde i reprezentativcu Jugoslavije.

Infantino je imao poseban gest posvećen Mihajloviću. Na majici koju je nosio, napisao je Siniša i broj 11, koji je bivši fudbaler nosio tokom karijere.

BONUS VIDEO Kako je pričao Siniša Mihajlović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar