Veliki skandal na pomolu u Hrvatskoj.

Svet je u šoku ispratio dešavanja iz Atine početkom avgusta, kada je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a, Mihalis Kaculis, pred utakmicu ovog tima i Dinama iz Zagreba u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

Huligani iz Zagreba su mu oduzeli život, a grčke vlasti su odmah krenule u potragu za njegovim ubicom.

PROČITAJTE JOŠ

On još uvek nije pronađen, ali kako tvrdi hrvatski magazin „Nacional“ Dinamo već dugo krije jednu stvar vezanu za ovaj slučaj.

Naime, u najnovijem izdanju magazina piše da je od izvora bliskog rukovodstvu Fudbalskog kluba Dinamo, saznao da je ceo klub već mesec i po dana na iglama u strahu od curenja informacija u javnost o tome kako je avgusta 8. kada se u avionu sa kompletnom ekipom Dinama, nalazio „čudan putnik”.

Kako navodi „Nacional“, u Grčku su otputovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atine se vratilo njih 65. Taj slepi putnik je navodno bio jedan od članova „bed blu bojsa. Naime, delegacija mu je dala Dinamovu odeću, a potom ga stavila na čarter let i odvezla u Zagreb.

U pitanju je, kako kažu, Dino Kordić, sin Željka Kordića, službenika i poslanika u Skupštini Dinama.

U Atini je, navodno, zvao prvu damu Dinama Vlatku Peras, a ona je po njega poslala dva čoveka, što je prema hrvatskom magazinu on potvrdio policiji.

Kordić se prema „Nacionalu“ sakrio u žbun posle masovne tuče, te je ta scena izgledala kao da dolazi iz filma.

BONUS VIDEO Sve je jednostavno kad kombinuju Tadić i Džeko

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar