Kristijano Ronaldo EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Bivši predsednik Juventusa Đovani Koboli Đilji osuo je plajbu po Kristijanu Ronalda zbog nedoličnog ponačanja u Portugalu za vreme krize.

„Situacija u Juventusu bila je komplikovana kada je Ronaldo tražio da napusti Torino. Rekao je da ide kući da vidi (bolesnu) majku, ali sada se čini da se samo slika u bazenu“, rekao je Đilji za ‘Radio punto nuovo’.

Juventus je posle testova koji su pokazali da je nekolicina igrača zaražena, propisao 14-dnevni karantin kompletnom timu, i fudbalerima i članovima stručnog štaba. Ali, potom je „stara dama“ pustila Ronalda da otputuje.

„Kada je napravljen ovaj izuzetak, situacija se otela kontroli, pa su i drugi želeli da odu, a trebalo je svi da budu u karantinu”.

Đilji smatra da će privremeni odlazak iz Torina Miralema Pjanića, Gonzala Iguaina, Samija Kedire i Daglasa Koste, značajno uticati na kasniju igru Juventusa.

“Lako je spolja kritikovati, ali ne znam zašto su igrači želeli da napuste Italiju. Kada se vrate, biće im teže da se uđu u formu jer će morati da provedu dodatnih 14 dana u karantinu”, objasnio je Đilji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram