Dijego Simeone
Dijego Simeone; Foto: Screenshot Youtube After Soccer

Odlučio je da poruči samo "Nikada se ne bih usudio da to uradim", a onda izašao iz sale.

Dijego Simeone, trener Atletiko Madrida, u jednom trenutku je odlučio da mu je dosta pitanja novinara nakon što su „jorgandžije“ eliminisane iz Lige šampiona od Mančester sitija.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom meču su „građani“ slavili sa 1:0, nakon drugog u kom je bilo 0:0, obezbedili su mesto u polufinalu Lige šampiona.

Siti će u polufinalu igrati protiv Real Madrida, a kraj meča je obeležio incident fudbalera, verbalni sukob Simeonea i Pepa Gvardiole.

Dobar deo razgovora je bilo odgovaranje na prethodne izjave Gvardiole, pa je upitan Simeone da li je Gvardiola pokazao nepoštovanje kada je kritikovao stil igre „jorgandžija“ jer su se branili sa 10 igrača sve vremen.

Gvardiola je poručio nakon dvomeča da o Simeoneu misli sve najbolje i da je njegovo pravo da postavi igru Atletika kako želi, te da je hteo da kaže da je igrati protiv Atletika teško i da taj tim zna da se brani bolje od bilo kog.

Simeone je nakon eliminacije poručio.

„Ne zanima me šta ko ima da kaže o meni, bilo to dobro ili loše. Oni sa širokim vokabularom dovoljno su inteligentni da te hvale dok te istovremeno preziru. Ali, nismo mi glupi iako je možda naš vokabular manji.“

Na kraju je Simeone ustao i samo napustio salu. Jedan novinar ga je uputio da li može da da bilo kakav savet Realu kako da igra protiv Sitija, a Čolo je spremno uzvratio.

„Nikada se ne bih usudio da to uradim“, rekao je Simeone.

BONUS VIDEO Spektakl Sitija i Totenhema i neviđena drama u završnici

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar