Niko ne želi da priča.

Grčka je u šoku nakon strašnih scena koje su se desile u ponedeljak uveče, a o aktuelnoj situaciji tamo je pričao reporter Marko Šepat u uključenju hrvatske Nove TV.

PROČITAJTE JOŠ

„Ima dosta novih informacija, da krenemo od informacija iz bolnice. Tamo se lekari ne bore za život maloletnika. Sinoć je u bolnicu stiglo 10 navijača, njih pet je pušteno, četvorica su ostala u bolnici, a 10. osoba je grčki državljanin koji je nažalost podlegao povredama. Uhapšeno je ukupno 98 huligana, od kojih su 82 Hrvatski državljani. Obavljaju se razgovori, a saznajemo da će sutra biti privedeni sudu i istražnom sudiji“

Reporter Nove TV rekao je da su Grci šokirani.

„Grčka je navikla na navijačke nerede, ali je i dalje u šoku. Pokušali smo da razgovaramo sa 20-ak stanovnika Atine, ali niko od njih nije želeo da priča“.

On se osvrnuo i na reakcije policije.

„I dok možemo da razumemo građane, teško je razumeti atinsku policiju, koja se celo jutro ponaša neprofesionalno. Celo jutro smo tražili broj njihovog portparola, a kada smo ga konačno dobili i pozvali, oni su spustili slušalicu i poslali izjavu na mobilni.Atinska policija nije dorasla ovome,to je pokazala i sinoć.Imali su informacije i hrvatske i crnogorske policije da oko 150 huligana stiže u Atinu.Dinamo je napustio Atinu uz jaku policijsku pratnju, a mi ostajemo ovde i donosićemo nove informacije u narednim informativnim emisijama“, zaključio je Šepat.

BONUS VIDEO  Tuča grčkih i hrvatskih navijača na ulicama Atine

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare