Stalno povređen, Dembele; Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Fudbaler Barselone Usman Dembele je na raskrsnici po završetku ove sezone u La Ligi jer može da ide, ali i da ostane na Kamp Nou.

Francuz mora da odluči hoće li da ide jer ima klubova koji su zainteresovani za njegove usluge.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema pisanju Mundo Deportiva, za jednog od skupljih promašaja Barselone zainteresovani su Pari Sen Žermen, Juventus, Mančester junajted i Liverpul.

Istini za volju, teško je verovati da će bilo ko od njih platiti ono što je dala Barsa pre četiri godine (135 miliona ukupno) Borusiji Dortmund.

Barsa je sad u nezgodnoj situaciji jer mora da proda Francuza ili ga ubedi da ostane, pošto bi u suprotnom već od kraja godine mogao da ode za džabe.

Juventus ceni njegovu brzinu i prodornost, Junajted ga prati još otkako je hteo da ga dovede na pozajmicu sa mogućnošću otkupa lani, PSŽ nije siguran hoće li zadržati Nejmara i Mbapea, dok Liverpul ne zna hoće li ostajati Mane, Salah i Firmino na okupu.

Bilo kako bilo, Francuz za sada ima prednost u odnosu na Barselonu, a potencijalni kupci će morati da nađu način kako da izađu na kraj sa njegovom nedisciplinom koju je pokazao više puta i u Nemačkoj i u Španiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar