Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda već danima poziva navijače da dođu na utakmicu sa Vojvodinom, a sada su to uradili i njeni navijači.

Povod je emotivan, ali nimalo radostan, jer Zvezda na prvoj utakmici prolećnog dela sezone Superlige, namerava da se oprosti od Siniše Mihajlovića kako dolikuje.

PROČITAJTE JOŠ:

Simbolično, to želi da uradi na utakmici sa Vojvodinom (subota, 16 časova) za koju je Miha igrao pre Zvezde, a unapred je poznato da će se VIP loža na stadionu „Rajko Mitić“ zvati po Siniši Mihajloviću.

Miha je u decembru preminuo posle troipogodišnje borbe sa leukemijom i ostavio je veliku prazninu u srpskom i evropskom fudbalu.

„Delije“ su zbog toga pozvale da se što više pristalica crveno-belih okupi na mestu gde je Miha krčio sebi put ka najvećim trenucima karijere.

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

„Mi kao zvezdaši imamo jednu veoma odgovornu moralnu dužnost, a to je oproštaj od Mihe. Čovek koji je mnogo duže igrao u nekim drugim klubovima ali mu je srce bilo samo na jednom mestu za sve vreme njegove karijere. Mnogi su nakon takvih uspeha vrlo često zaboravljali i iz koje zemlje dolaze a kamoli iz kog kluba. Miha je bio poseban u svakom smislu te reči pa tako i u ljubavi prema svom klubu. Mnogo puta i na mnogo načina je to i dokazao. Naša obaveza je da na utakmici sa Vojvodinom, dođemo u što većem broju, da ponesemo svi šalove i kada dođe taj momenat iskažemo svoju zahvalnost prema takvoj veličini, koja je odabrala baš Zvezdu da je učini još većom svojom pojavom. Zvezda u kojoj je njegovo ime postalo besmrtno! Takođe, klub će se, pred početak utakmice, na svoj način oprostiti od Mihe. Zato vas pozivamo da već dvadesetak minuta pred početak utakmice budete na tribinama stadiona. Ulaz je besplatan. Ponesi šal – dođi na vreme – svi na stadion“, napisali su navijači Zvezde.

Crveno-beli iz Beograda će, osim ovog simboličnog značaja, imati i takmičarski, pošto pokušavaju da sačuvaju prednost u odnosu na rivale i obezbede direktan plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

BONUS VIDEO: Kobno Izletanje Stojkovića i poraz njegove Al Feihe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar