Dejo odgovorio Terziću: Ne spominji me, nema pomirenja

Fudbal 31. dec. 202012:47
Podeli:
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Dejan Savićević, legenda Crvene zvezde i Milana, odgovorio je na poziv Zvezdana Terzića da dođe na meč dva kluba u Ligi Evrope.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je pre 20-ak dana javno pozvao Dejana Savićevića da bude gost na meču svoja dva nekadašnja kluba u februaru, u šesnaestini finala Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku – to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna – ima svoj život, ja imam svoj, i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu“, rekao je Savićević za Vijesti.

Savićević je naveo da može da ga zove predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, iili sportski direktor Mitar Mrkela.

„Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli – da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom ‘uradili’ ili ‘odradili’. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je“, dodao je Savićević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram