Foto: Printscreen Youtube / Serie A

Trener Sampdorije Dejan Stanković osvrnuo se na teško izvojevanu pobedu protiv Askolija u Kupi Italije.

Sampa je ostvarila prvi trijumf posle penal drame, pošto je u 120 minuta igre bilo 2:2.

PROČITAJTE JOŠ:

Dotle remi sa Bolonjom u Seriji A, pa poraz od Rome i onda prvi trijumf koji je izmamio Stankoviću osmeh.

„Bilo je dosta muke, ali ko ne zna da pati, ne zna ni da se raduje. Ušli smo odlično u utakmicu, imali sve pod kontrolom do gola za 1:1. Kasnije sam video da je bilo mnogo više nervoze nego u utakmici sa Romom. Momci su želeli pobedu, pali smo, ali nismo odustajali. Ovo je njihova pobeda, bili su dobri. Bilo je onih koji do sada nisu puno igrali, videlo se da im fali mečeva od po 90 minuta. Ali tako funkcioniše grupa, zajedno smo patili i zajedno smo pobedili“, rekao je Stanković.

Sampdorija se ovom pobedom plasirala u osminu finala Kupa, a Stanković se nada da će ovakav epilog pomoći i u dolazećim mečevima.

„Tok sezone može da se promeni, ali fudbal će se igrati i posle ponedeljka. Kada sam razgovarao sa momcima po dolasku shvatio sam da će na terenu čovek više značiti od igrača. Rekao sam im da pogledaju svog saigrača sa strane, sa njim moraš da patiš. Moramo biti ujedinjeni. Samo na taj način možemo da dođemo do pozitivnog šoka“, dodao je Stanković, doskorašnji trener Crvene zvezde, koji se već prebacio na meč sa Kremonezeom.

„Srećan sam zbog gola, Kaputo, Gabjadini i Đuričić su pogodili iz penala. Zaslužuju malo tišine, bar ove noći. Od sutra nam je glava u Kremoni“, kaže Stanković.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Partizana na utakmici košarkaša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar