Foto: Printscreen Youtube / Zvezda TV

Kad vidite koliko je Rišairo golova imao prošle sezone, nije čudo što se Deki sada čudi i zadovoljno smeška.

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković očito je bio zadovoljan viđenim u meču sa Bravom.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je u pripremnom meču sa slovenačkim klubom pobedila sa 2:1, a oba gola za srpski tim je dao Rišairo Živković.

Oba su bila efektna i njima je Zvezda obezbedila preokret i pobedu, ali je ona teškom mukom izvojevana.

Stanković je početkom drugog poluvremena isključen, pa je ostatak meča pratio sa strane, odakle je ispratio majstorije Rišaira iz 63. i 92. minuta.

Živković je prvo poslao „bombu“ sa distance u sam ugao gola Brava, zbog čega ni reakcija golmana Matije Orbanića nije bila dovoljna.

Štaviše, samo je ulepšala pogodak Živkovića. Međutim, čini se da je Stankovića posebno oduševio drugi gol, pošto se u jednom momentu uhvatio za glavu i smejao.

„Neko je odigrao 45, neko 60, neko 30, ali ćemo nadoknaditi minute za sve. Imamo još tri dobre kontrolne utakmice, nastavljamo u istom ritmu. Da se malo odmorimo i da nastavimo sa dobrim radom. Sudija je unosio nervozu, primetio sam da igrači mogu da dobiju žuti ili crveni karton, tako da sam reagovao da bih to sprečio“, rekao je Stanković posle meča.

Osvrnuo se zatim i na potez Živkovića, ali i na neke dobre poteze Kingsa Kangve.

Foto: Printscreen Youtube / Zvezda TV

„Kangva pokriva dosta pozicija. Počeo je ispred odbrane, pa je otišao poludesno. Ima intenzitet, igra sa obe noge i pravo je pojačanje za Crvenu zvezdu. Nikolić se vratio na teren, videlo se da mu fale utakmice, ali kvalitet je tu. Sanogo na štoperu je adaptacija. Mnogo nam je dao i pokazao, on ispred odbrane rešava dosta situacija, adaptirao se, kao i Gobeljić, pa i Pičini. Što se Živkovića tiče, prvi gol mnogo lep, drugi iz dobre akcije. Ako je to on, to je dobro za nas“, istakao je Stanković.

Podsećamo, Rišairo je u prošloj sezoni odigrao 14 utakmica u dresu Zvezde, dao je jedan gol i imao je jednu asistenciju.

Zanimljivo je da je sada za jednu (doduše prijateljsku) utakmicu postigao dva gola, više nego lani.

BONUS VIDEO: Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar