Dejan Joveljić
Dejan Joveljić; Foto: Screenshot Twitter LA Galaxy

Postigao je pogodak, a onda odmah dotrčao ispod tribine.

Dejan Joveljić, napadač Los Anđeles Galaksija, postigao je pogodak u 88. minutu kojim je doneo bod timu protiv Portalnd Timbersa u 15. kolu MLS lige.

PROČITAJTE JOŠ

Sjajno se srpski napadač snašao i glavom matirao golmana rivala na asistenciju Hulijana Arauha, a imao je i spremljenu proslavu gola.

Otrčao je do dela tribina sa kog mu je neko bacio srpsku zastavu, visoko ju je podigao i tako proslavio svoj treći pogodak u sezoni (na 12 mečeva).

Galaksi je trenutno peti tim u Zapadnoj konferenciji MLS lige sa 24 bodova. Prvoplasirali je Los Anđeles sa 30, dok dva manje, ali i utakmicu više ima Ril Solt Lejk.

Joveljić je ove sezone imao i meč u kom je postigao dva pogotka i upisao dve fantastične asistencije koje je upisao u samo 33 minuta kada je ušao sa klupe za rezerve protiv Ostina (4:1). Postao je prvi igrač u istoriji MLS koji je to uradio.

Greg Vani, trener Galaksija, jednom prilikom je poručio da Joveljić uvek napravi razliku kada se nađe na terenu bilo golovima, bilo asistencijama, a srpski napadač nastavlja da briljira.

BONUS VIDEO Piksi o Joviću i Realu: Ili ću zvati ja Ančelotija, ili on mene

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar