Deca na stadionu Partizana, Foto: Starsport

Klub je kažnjen, ali će deca nadoknaditi izostanak odraslih

U četvrtak, 3. novembra 2022. godine, Partizan očekuje odlučujuća i ujedno najteža utakmica 6. kola grupne faze Lige konferencije koju crno-beli igraju protiv ekipe Slovacko za dalji plasman u prolećni deo evropskog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je beogradski klub kažnjen od strane UEFA igranjem bez prisustva publike, FK Partizan će, baš kao i 2019. godine, moći da ima podršku najmlađih navijača koji su i tada, njih 20.000, pružali najvatreniju i najiskreniju podršku sa tribina.

„Pozivamo sve osnovne i škole fudbala širom Srbije da se prijave na broj telefona 0113693815 i organizovano, u pratnji svojih nastavnika ili trenera, ispune stadion Partizan do poslednjeg mesta i budu naš 12. igrač. Iskrena dečija srca, uz gromoglasno navijanje i ljubav prema klubu, pomoći će izabranicima Gordana Petrića da daju i više od maksimuma na terenu i izbore plasman u prolećni deo Lige konferencije. Pošaljimo ponovo svetu najlepšu sliku iz Humske i slavimo zajedno, uz vašu podršku“, stoji na sajtu Partizana.

Prijave se primaju do srede, 2. novembra 2022. godine na broj telefona 0113693815.

Partizanu je protiv Slovackog dovoljan i bod za prolaz u nokaut fazu, ali će mnogo toga zavisiti i od ishoda utakmice Keln – Nica.

BONUS VIDEO Borba za plen dve frakcije SNS-a u Partizanu: Vuk Cvijić o pozadini sukoba u ovom sportskom društvu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar