Lazović kreće u dribling
Foto: EPA-EFE/Filippo Venezia

Srpski fudbaler Darko Lazović lako bi mogao da se nađe na putu ka Rimu, jer je za njega interesovanje pokazao Lacio, piše Il Tempo.

Lazović je alternativa za Senada Lulića i ako se sadašnji igrač Lacija ne oporavi od povrede zgloba, može se desiti da sportski direktor Rimljana Igli Tare potraži pomoć kod srpskog igrača.

PROČITAJTE JOŠ:

Darko se veoma dobro pokazao prethodnih meseci u dresu Srbije i uz Filipa Đuričića je bio jedan od potentnijih u navali. On bi eventualno u Laciju zaigrao sa svojim saigračem iz nacionalnog tima Sergejem Milinković-Savićem.

Lazović je do sada upisao samo jedan gol i jednu asistenciju ove sezone na deset mečeva, ali to treba donekle razumeti i zbog odsustva zbog koronavirusa, ali i problema sa kolenom.

Srpski ofanzivni vezista je u Veroni od prošlog avgusta, nešto manje od godinu i po dana. Do tada je četiri godine proveo u Đenoi, a do Italije je stigao preko Borca iz Čačka i Crvene zvezde.

Da podsetimo, prošle sezone je u Seriji A i Kupu Italije Lazović na 39 mečeva postigao tri gola i podelio je sedam asistencija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar