Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Srpski fudbaler Darko Lazović nije delovao previše oduševljeno izdanjem svog tima u meču sa Bugarskom.

Srbija je u Razgradu odigrala nerešeno 1:1 u trećem meču u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Gol za Bugare je postigao Kiril Despodov u 47. minutu, gol za Srbiju Lazović u 96.

PROČITAJTE JOŠ:

„Orlovi“ su igrali loše, bez ideje, završnog pasa i prave kreacije kakva karakteriše tim Dragana Stojkovića Piksija. Lazović je to sve prekinuo driblingom i „bombom“ uz stativu.

„Pa iskreno osećam se lepo samo zbog gola jer smo uspeli da izjednačimo. Nismo odigrali najbolju utakmicu. Opet je bitan bod, nismo izgubili danas i da još zadržimo to mesto koje nas vodi na Evro. Ima još dosta da se igra, moramo greške koje smo pravili sada i protiv Jordana da ispravimo. Okrećemo se narednim utakmicama koje su mnogo bitne i da izborimo plasman na Evropsko prvenstvo“, rekao je Lazović za Arenu posle meča.

Kada je upitan o greškama, naveo je neke iz defanzive. Jedna od njih je bila i proklizavanje Nemanje Gudelja kada je bio uz asistenta za gol, dok su ostali ostavili samog Despodova.

„Sigurno da smo napravili nekoliko grešaka u defanzivi i da smo morali kod završnih pasova i centaršuteva da budemo smireniji napred. Opet, kako se kretala utakmica, na kraju smo uzeli bod i bitno je što nismo izgubili“, dodao je Lazović.

Srbija sada ima sedam bodova, koliko ima i Mađarska, koja je u svom meču pobedila Litvaniju sa 2:0.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Najbolji golovi sezone 2022/2023 u Bundesligi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar