Foto: Profimedia

Očekuje težak meč.

Trener fudbalera Nordsjelanda Johanes Hof Torup izjavio je da njegov tim očekuje težak zadatak u plej-ofu Lige konferencija, ali je dodao da danski klub može da izbori grupnu fazu ovog takmičenja.

Nordsjeland će u četvrtak od 18.30 časova na svom terenu dočekati Partizan.

PROČITAJTE JOŠ

„Imaćemo težak zadatak, ali verujem da smo dovoljno vešti da budemo bolji u dva meča, daćemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pred domaćim navijačima da napravimo dobar rezultat uoči revanša u Beogradu“, rekao je Hof Torup

On je istakao da poštuje ekipu Partizana.

„Odigraćemo četiri poluvremena, kao i protiv ekipe FCSB. Učinićemo sve da ostvarimo što bolji rezultat, ali nećemo da se nerviramo i ako bude nerešeno. Verujemo da možemo da napravimo dobar rezultat u revanšu u Beogradu. Partizan možemo da uporedimo sa FCSB. Igraju na isti način i imaju isti stil, ali su jedan nivo bolji od rumunskog kluba. Naša prednost bi mogla da bude iskustvo koje smo stekli na prethodne dve utakmice, kao i individualni kvaliteti nekih igrača, koji mogu da odluče meč“, dodao je trener Nordsjelanda.

Hof Torup je naglasio da njegovi igrači moraju da budu obazrivi na duelu sa Partizanom i dodao da Nordsjeland mora da smanji broj grešaka.

On je istakao da najveća opasnost preti od trojice igrača Partizana, ali im nije nabrojao imena.

„Partizan ima pregršt dobrih fudbalera, koji dugo igraju zajedno nekoliko sezona. Igrač sa brojem deset igra na visokom nivou. Tu je i krilni igrač, koji je veoma dobar. Moramo posebnu pažnju da obratimo na brazilskog napadača Mateusa Saldanju“, naveo je trener Nordsjelanda i pozvao navijače da dođu u velikom broju.

Revanš duel između Partizana i Nordsjelanda biće odigran 31. avgusta od 21 sat u Beogradu.

BONUS VIDEO Vređanje Vučića i uprave 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar