Čukununuk Musolinija u omladinskom timu Lacija

Fudbal 03. feb. 202116:45 > 16:46
Podeli:
Foto: EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Čukununuk fašističkog diktatora Benita Musolinija, Romano Fjorani Musolini, dobio je mesto u omladinskom timu Lacija.

Mladi Musolini, sin bivše evroposlanice desnog krila Alesandre Musolini i menadžera kompanije Trenitalia železnice Maura Fjoranija, igraće na poziciji beka ili centralnog beka, a uskoro će imati i svoj debi u takmičenju, prenosi Ansa.

Trener omladinaca Lacija Mauro Bjančesi rekao je da je mladić, koji se školovao u Velikoj Britaniji , zaslužio mesto u timu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je objasnio, on ne gleda ko se kako preziva, već kako igra.

„Dobar je momak, bio je deo ekipe i pre mog dolaska. U školi je veoma dobar, pokazao je da je inteligentan. Još nije spreman u potpunosti, ali mogao bi da postane pravi igrač“, rekao je Bjančesi.

Prethodno je Musolini igrao u omladinskom timu gradskog rivala Rome.

Njegova majka Alesandra Musolini je unuka Benita Musolinija i bivša glumica, koja je dugo godina bila evroposlanica kao članica Forca Italije bivšeg premijera Silvija Berluskonija, a zatim je osnovala svoju desničarsku organizaciju.

Musolinijev otac Mauro Fjorani osuđen je 2014. godine na uslovnu kaznu nakon što se izjasnio krivim da je koristio usluge 15-godišnjih prostitutki u rimskom okrugu Parioli uz obrazloženje da nije znao koliko su stare.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar