Dušan Đorđević nasledio Veselinovića na klupi Čukaričkog
Dušan Đorđević nasledio Veselinovića na klupi Čukaričkog; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Čukarički je ostao bez trenera Aleksandra Veselinovića, koji će karijeru nastaviti u UAE, a na njegovo mesto je došao dosadašnji pomoćnik Dušan Đorđević.

„Izašli smo u susret treneru Veselinoviću, iako smo imali višegodišnji ugovor. Dobio je ponudu iz inostranstva, izrazio je želju da ide i nismo mu pravili problem, niti ćemo to činiti bilo kome ko rešava egzistenciju. Dosadašnjem šefu struke želimo svu sreću, uz zahvalnost na svemu što je uradio za klub u prethodnom periodu“, izjavio je sportski direktor kluba Nenad Mirosavljević.

PROČITAJTE JOŠ

Veselinović će biti novi trener kluba Al Dafra iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Njegov naslednik u Čukaričkom je rekao da će nastaviti tamo gde je Veselinović stao, „na putu koji je jasno definisan, a to je napadački fudbal, sa forsiranjem mladih igrača, uz težnju za što boljim rezultatom“.

„Drago mi je da i ja lično mogu da idem u tom smeru. Veliku zahvalnost dugujem dosadašnjem šefu, što me je, da tako kažem, stavio u fudbalski superligaški izlog, gde su ljudi mogli da me vide i prepoznaju. Naravno, hvala i predsedniku Draganu Obradoviću i njegovim najbližim saradnicima, saradnicima u sturčnom štabu, kao i svim zaposlenima u klubu“, rekao je Đorđević.

On je dodao da nije mnogo razmišljao kada je dobio poziv i da je mesto prvog trenera Čukaričkog za njega „kruna rada i ispunjenje snova i želja“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar