Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaler Čukaričkog Asmir Kajević rekao je da je Partizan apsolutni favorit u predstojećem meču u Superligi, ali da će njegov tim učiniti sve da dođe do pobede.

PROČITAJTE JOŠ

Partizan i Čukarički u nedelju od 18.30 sati na stadionu u Humskoj igraju u 15. kolu Superlige Srbije.

Brđani duel sa crno-belim dočekuju nakon rane eliminacije u Kupu Srbije od Loznice (1:0).

„Nadam se da će nam upravo prethodna utakmica i taj rezultat biti smernica za utakmicu sa Partizanom, videli smo da ne pobeđuje uvek favorit, da su u sportu iznenađenja moguća. Dugo sam u klubu, od 2016. godine, a Čukarički za sve to vreme nije slavio u Humskoj protiv Partizana. Jednom smo odigrali nerešeno, bilo je 0:0, taj meč sam upamtio po povredi našeg tadašnjeg napadača Ognjena Mudrinskog. I taj podatak da Čukarički nije slavio u gostima protiv Partizana od aprila 2016. godine dovoljno govori ko je favorit“, rekao je Kajević za klupski sajt.

Crnogorski internacionalac ističe da će njegov tim učiniti sve da dođe do pozitivnog ishoda u Humskoj.

„Partizan je sada kandidat broj jedan za titulu, ali mi ne smemo i nećemo tražiti bilo kakav alibi. Iskreno, bio bih zadovoljan bodom, ali ako nam se ukaže šansa, pokušaćemo i da pobedimo velikog rivala. Crno-beli su u odličnoj formi, to najbolje pokazuje i tabela, savladali su sve rivale osim Crvene zvezde u domaćim takmičenjima… Uz sve to, odlično igraju, posebno na domaćem terenu, ali imamo i mi svoje adute. Neće ni njima biti lako“, rekao je Kajević.

Rekorder po broju golova u dresu Čukaričkog u šampionatima Srbije posebno je istakao kvalitete ofanzivaca Partizana.

„Kad bih krenuo da izdvajam pojedince, to bi zaista potrajalo. Partizan ima odličan balans defanzive i ofanzive, ali ako već moram da ističem nekoga, tu su pre svega Rikardo, Natho, Pantić, Menig, Lazar Marković…“, zaključio je Kajević.

BONUS VIDEO Humanitarna utakmica za Radovana Radakovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar