Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će prolećni deo sezone započeti u subotu od 16 časova kada će na stadionu "Rajko Mitić", dočekati Vojvodinu, a utakmica će biti posvećena legendarnom Siniši Mihajloviću i ulaz na meč je besplatan.

Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha – čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane.

Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine beogradskog stadiona pozdraviti legendu oba kluba i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno.

PROČITAJTE JOŠ:

Siniša Mihajlović je Zvezdu dečački voleo i tamo gde to nije bilo tako lako, te je svaki put to sa ponosom isticao, a može se reći da je i njegovo zvezdaštvo bilo posebno.

Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i srpska sportska legenda, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno – šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaće se i u subotu, 4. februara od 16 časova kada će se napuniti tribine Marakane i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Zvezde, Vojvodine i Srbije.

Siniša je sa Zvezdom osvojio evropsku titulu 1991. godine, a u crveno-belom klubu bio je do 1992. Pred dolaska u Zvezdu proveo je dve godine u Vojvodini.

BONUS VIDEO Porodica Siniše Mihajlovića stigla na sahranu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar