Egor Prutsev Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Praznici, pa napad na titulu.

Talentovani fudbaler Crvene zvezde, Jegor Prucev, iskoristio je priliku da poželi srećne uskršnje praznike, i da sve „delije“ pozove na utakmicu protiv TSC-a na stadionu „Rajko Mitić“. Zvezda će imati priliku da već tada osvoji 34. titulu Superlige Srbije.

Pročitajte još

„Pred nama je kratak odmor koji će svima prijati. Praznično raspoloženje je već prisutno i to me veoma raduje. Uskrs je izuzetno bitan za mene i moju porodicu, kao i sve ljude koji su pravoslavne veroispovesti. Dobro raspoloženje očekujem da posle praznika prenesemo i na teren i iskoristimo prvu priliku da osvojimo nacionalno prvenstvo, a to je utakmica protiv TSC“, rekao je Prucev.

Poželeo je srećne praznike.

„Čestitam zvezdašima predstojeći Uskrs, želim im da uživaju sa svojim porodicama, ali i da se već u subotu vidimo u velikom broju na stadionu “Rajko Mitić”. Njihova podrška će nam biti od velikog značaja, celu sezonu su bili naš dvanaesti igrač. TSC je ozbiljna ekipa, koja je u samom vrhu tabele i bori se za Evropu. Svesni smo značaja te utakmice, možemo da osvojimo šestu uzastopnu titulu i obradujemo armiju navijača već na startu plej-ofa, verujem da će biti uz nas“, zaključio je Rus.

Zvezda je regularni deo sezone završila sa 82 boda, 20 više u odnosu na drugoplasirani TSC.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo, gol rabonom kakav se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar