Zvezda
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Stručni štab i rukovodstvo Crvene zvezde doneli su zajedničku odluku da crveno-beli predstojeće letnje pripreme obave u Srbiji.

Odlukom Fudbalskog saveza Srbije da sezona bude okončana bez odigravanja plej-ofa i plej-auta, klubovima je ostavljeno dovoljno vremena da se pripreme za narednu takmičarsku sezonu, a prema saznanjima „Sportskog žurnala“ Zvezda će se za evropske izazove u narednoj sezoni pripremati na Divčibarama, u hotelu Miloša Teodosića.

PROČITAJTE JOŠ

Kao opcija za deo priprema spominje se i odlazak na Zlatibor, ali problem u slučaju priprema na najpoznatijoj srpskoj planini predstavljao bi veliki broj turista.

Crveno-beli su tokom prethodne dve sezone letnje tempiranje forme obavljali u Austriji, ali su okolnosti usled koronavirusa primorale klub iz Ljutice Bogdana da razmisli o alternativnim rešenjima u Srbiji.

Kraj sezone predstavljaće finale Kupa Srbije koje je zakazano za 24. jun, a prema nezvaničnom planu crveno-beli bi potom otišli na pauzu najkasnije do 10. jula.

Prvi izazov na internacionalnoj pozornici vrlo verovatno Zvezdu očekuje u okvuru drugog kola kvalifikacija koje je predviđeno da se održi od 11. avgusta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar