Petar Stanić i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde; Foto: FK Crvena zvezda

Novo pojačanje Crvene zvezde na sredini terena je Petar Stanić, koji je došao iz pančevačkog Železničara i potpisao ugovor na četiri godine.

Mladi vezista je istakao da je presrećan zbog dolaska u voljeni klub.

„Nadam se da ću opravdati očekivanja koja ljudi u klubu imaju od mene. Za ovaj klub navijam od malih nogu, kao i cela moja porodica, tako da sam veoma srećan zbog dolaska u Crvenu zvezdu“, rekao je Stanić.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli novajlija zadužio je dres sa brojem 21.

„Dolazio sam na utakmice redovno i čudan je osećaj što ću sada zaigrati na tim utakmicama. Crvena zvezda je veliki klub, najveći u Srbiji i uvek ima najviše ambicije i očekivanja. Tu sam da se pokažem i da dam svoj maksimum i nadam se najboljem“.

Stanić je izjavio da mu je čast i zadovoljstvo što će sarađivati sa stručnim štabom koji predvodi Dejan Stanković.

„Veliko mi je zadovoljstvo da radim sa takvim imenom kao što je Dejan Stanković. Gledao sam ga kada je osvajao Ligu šampiona i neobično mi je što ću sada raditi sa njim. Trudiću se da prihvatim svaki njegov savet i da što više naučim. Lepo su me prihvatili kad sam došao. Zvezda ima sjajan tim. Gledao sam svaku utakmicu prošle sezone i svako radi svoj posao besprekorno i verujem da ću se uklopiti što brže“, podvukao je Stanić.

Inače, on je drugo Zvezdino pojačanje u istom danu, jer je i Ohi Omojiužanfo, norveški napadač, potpisao ugovor sa srpskim prvakom, ali će se ekipi pridružiti od 1. januara 2022. kao slobodan igrač.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar