Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

FK Crvena zvezda objavio je da je konstituisan novi saziv Skupštine kluba i održana prva redovna sednica.

Prisutnima se obratio predsednik kluba Svetozar Mijailović, uz čestitke izabranima i želje za uspešan rad.

„Vaš četvorogodišnji mandat započinjete u rekordnoj godini, koja je kruna uspeha prethodnog saziva, četiri titule zaredom, četiri nastupa u grupnim fazama evropskih takmičenja. Ove godine tim Dejana Stankovića osvaja duplu krunu i evropsko proleće. Rezultati za ponos svih zvezdaša, ali ovi rezultati i obavezuju. Očekuje vas mnogo posla u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Verujem da će ovaj sastav uneti i novu energiju, veoma potrebnu da se savladaju izazovi koji nas očekuju“, poručio je Mijailović.

Razmatrajući 2020. godinu u februaru, prvi čovek crveno-belih naveo je da mnogo toga nije zavisilo od rada i truda, te da je i prva polovina ove godine samo je još više produbila teškoće i probleme.

„Godine mi dozvoljavaju da kažem da se nikada u Zvezdi nije radilo u uslovima veće neizvesnosti. Rezultati koje smo postigli u ovim uslovima, potvrđuju da imamo sposobno i odgovorno rukovodstvo, koje je našlo i nalazi rešenja da odgovori izazovima pred kojima smo se našli i sa kojima ćemo se i u budućnosti susretati“, naglasio je Mijailović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar