Foto: Promo

Crvena zvezda i Partizan na novom ispitu - evropskom! Podrži "večite" u Evropi - poklanjamo ti 2.000 dinara da sastaviš dobitni tiket!

Takmičenje u Ligi Evrope i Ligi konferencija se nastavlja, a to znači da na terenu ponovo gledamo „večite rivale“. Crvena zvezda će na svom terenu dočekati Ferencvaroš, dok će Partizan na megdan Kelnu.

Ni jedni ni drugi ne blistaju u poslednje vreme, ali u prethodnim mečevima u Superligi Srbije, i Zvezda i Partizan su upisali pobede, te u dobrom raspoloženju dočekuju nove evropske duele. A, kako biste i vi ostali u dobrom raspoloženju pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja je rešila da časti obe strane Topčiderskog brda.

Bilo da ste crveno ili crno-beli, verujemo da ćete ove večeri biti ili na stadionu ili uz TV, a da sve podignete na viši nivo – pobrinuo se upravo Meridian. Naime, sportska kladionica Meridian sve novoregistrovane korisnike časti fantastičnim bonusom dobrodošlice od 2.000 RSD i 200 spinova!

Registruj se – preuzmi bonus bez uslova!

Dakle, svi uslovi da podržite svoj tim su stvoreni!

Ako verujete u pobedu Crvene zvezde protiv Ferencvaroša – iskoristite kvotu 1.95 na trijumf izabranika Miloša Milojevića, a za one kojima je crno-bela boja bliža srcu stiže kvota 7.00 na pobedu Partizana.

Registruj se – preuzmi bonus bez uslova!

Fudbal i Meridian – dobitna kombinacija! Uveri se i sam!

Novo u Meridianu: Osim što donosi fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD i 200 spinova, Meridian časti i postojeće korisnike, koji su se registrovali, a još uvek nisu deponovali svoj novac.

Sve što je potrebno jeste da uplatiš prvi depozit, odigraš tiket i na tvoj račun stiže – 100% bonusa na depozit i 200 spinova za igru Pirates Power!

Foto: Promo