Aćerbi Marusic
Foto: Screenshot Twitter

Scena kakva se retko kada viđa u fudbalu.

Milan je uspeo da slavi protiv Lacija, čije boje brani Sergej Milinković-Savić, na gostovanju sa 2:1 u derbiju 34. kola Serije A, a klub iz Rima je vodio na meču.

PROČITAJTE JOŠ

Domaćin je tako ostao bez šanse da se plasira u Ligu šampiona jer je Sandro Tonali postigao pogodak u trećem minutu sudijske nadoknade.

Sve je skrivila odbrana Lacija. Najpre je desni bek Adam Marušić dodao loptu rivalima koji su centrirali, loptu je loše očistio Frančesko Aćerbi koji je odbio samo do Zlatana Ibrahimovića. Glavom je dodao loptu do Sandra Tonalija, koji uspeva da postigne pogodak koji je ostavio Milan u dobroj poziciji da osvoji titulu pred kraj prvenstva.

Aćerbi se nakon toga kiselo nasmejao, a našao se na meti uvreda. Doživeo je i da saigrač viče na njega, pa je Marušić došao i besnog izraza lica je poručio: Ti si kriv, g***o jedno.

Usledili su kasnije i napadi na društvenim mrežama, pa je na kraju i štoper odlučio da se oglasi.

„Sada je stvarno dosta. Uvek sam davao sve za ove boje i ponosan sam na osvojene trofeje u ovom dresu. Osmeh je bio sarkastičan zbog načina na koji smo izgubili dva boda, a ne jer sam bio srećan zbog poraza“, poručio je reprezentativac Italije.

Razlog zbog čega su ga navijači tako napali je što je on ranije igrao za Milan i što zapravo navija za taj klub. Ranije je navijaće ućutkivao pokretom ruke, a to mu nisu zaboravili. Tada su čak tražili od kluba da ga proda.

Ipak, neobično je da saigrač ima ovakav izliv besa usred utakmice, što je samo pokazatelj da u Laciju nije sve kako bi trebalo da bude.

BONUS VIDEO Mitrovićev 41. gol u sezoni, tresao mrežu i Bornmutu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar