Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbalere Srbije početkom septembra očekuje nastavak kvalifikacija za Mundijal u Kataru, a Fudbalski savez Srbije objavio je da je počela prodaja ulaznica za ovaj ciklus.

Konkretno, „Orlovi“ kod kuće igraju protiv Luksemburga, koju naši fudbaleri igraju četvrtog septembra od 18 sati na stadionu „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ulaznice za severnu i južnu tribinu stadiona koštaju po 300 dinara, za bočne delove istoka plaća se po 500 dinara, a za centralni deo te tribine 800 dinara.

Bočni delovi zapada će stajati 800 dinara, ulaz na centralni deo iste tribine košta hiljadu dinara, dok će VIP loža biti otvorena za pet hiljada dinara.

Ulaznice će, osim na internetu, biti dostupne i na blagajnama Marakane od 30. avgusta. Srbija pre nastavka kvalifikacija igra jednu prijateljsku utakmicu, protiv domaćin Mundijala, ekipe Katara, prvog septembra.

U istm reprezentativnom okupljanju, izabranici Dragana Stojkovića Piksija idu u goste Irskoj i taj meč se igra sedmog septembra.

Da podsetimo, Srbija iz prvog okupljanja krajem marta i tri utakmice odigrane tada, ima sedam bodova i nalazi se u dobroj poziciji pred nastavak kvalifikacija.

BONUS VIDEO: Trening Kilijana Mbapea u Pari Sen Žermenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar