Foto: EPA-EFE/Adam Davy

Vilijan, jedan od najboljih fudbalera Čelsija proteklih sezona, po svemu sudeći će već ovog leta promeniti klub.

Brazilcu ističe ugovor sa „plavcima“ i on još nije postigao dogovor o nastavku saradnje, a postoji opravdana bojazan da bi mogao da pojača redove gradskog rivala, ekipe Arsenala.

PROČITAJTE JOŠ:

Problem za menadžera Frenka Lamparda sada predstavlja to što 1. agvusta igra finale FA kupa upravo sa Arsenalom i otuda, nije voljan da stavi Vilijana u tim ako će on odmah posle toga pojačati „tobdžije“.

Vilijanova supruga je još proletos na Instagramu postavila zanimljivu poruku u kojoj je rekla „da nije lako ali da su dobre stvari na putu“, i pritom okačila fotografiju gde su njihove dve ćerke nosile boje Arsenala.

Vilijanov agent Kija Jurabčijan je rekao da će odluku o tome gde će Vilijan nastaviti karijeru doneti posle finala na „Vembliju“.

„Imamo dve velike ponude, jedna iz MLS, koja traži da on završi sve 1. jula. Vilijan je uvek govorio da želi da završi sezonu u Čelsiju i da će dan posle toga doneti odluku. Ima još dve konkretne ponude iz Premijer lige pored te velike iz MLS, kao i još dve iz Evrope. U veoma je dobroj poziciji i odlučiće o svemu po završetku poslednjeg meča u sezoni“, rekao je Jurabčijan.

Čelsi naredne nedelje putuje u Minhen gde će igrati revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Bajernom.

Prvi meč u Londonu zimus završen je pobedom prvaka Nemačke od 3:0.

Kada je reč o klubovima iz Premijer lige koji su zainteresovani, veruje se da su osim Arsenala u pitanju Totenhem i Mančester junajted.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare