Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Fudbaleri Čelsija pobedili su ekipu Noriča sa 7:0 u meču devetog kola engleske Premijer lige.

Plavci su pitanje pobednika rešili u prvom poluvremenu kada su dali tri gola, da bi kasnije samo nastavili da rešetaju po volji.

PROČITAJTE JOŠ:

Mejson Maunt je upisao het-trik, a londonski tim je sa dva gola u završnici samo podebljao svoju gol-razliku u ovom meču.

Ekipa Tomasa Tuhela povela je još u osmom minutu, kada je Mauntu asistirao Žoržinjo za 1:0. Na 2:0 povisio je Kalum Hadson-Odoi posle dodavanja Matea Kovačića u 18. minutu.

Loše poluvreme za Norič zaokružio je pogodak Risa Džejmsa iz 42. minuta kada je Maunt bio u ulozi asistenta, da bi se agonija Noriča na Stamford Bridžu nastavila u 57. minutu.

Gledajte Premijer ligu uz SBB i EON pakete

Utakmice Premijer lige mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

Tada je Kovačić pronašao Čilvela, a ovaj je uvećao razliku na 4:0. Pet minuta kasnije Maksimilijan Džejms Arons je skrenuo loptu u svoju mrežu za 5:0, a šesti i sedmi gol su viđeni u finišu meča.

Prvo je Maunt bio precizan s penala u 85. minutu, a onda je isti igrač izašao sam ispred golmana gostiju Tima Krula i lagano rešio akciju.

Posao mu je utoliko bio olakšan, koliko je u sredini odbrane Noriča bila rupa isključenjem Bendžamina Gibsona u 65. minutu.

Čelsi sada ima 22 boda i osamio se na vrhu Premijer lige, dok je Norič zakucan za dno istog takmičenja sa samo dva osvojena boda.

Premijer liga, 9. kolo:

Čelsi – Norič 7:0 (3:0)

(Maunt 8, 85, 90+1, Hadson-Odoi 18, Džejms 42, Čilvel 57, Arons 62 ag)

16.00 Kristal Palas – Njukasl

16.00 Everton – Votford

16.00 Lids – Vulvs

16.00 Sautempton – Barnli

18.30 Brajton – Mančester siti

Nedelja:

15.00 Brentford – Lester

15.00 Vest Hem – Totenhem

17.30 Mančester junajted – Liverpul

Petak:

Arsenal – Aston Vila 3:1 (2:0)

(Parti 23, Aubamejang 45+6, Smit Rouv 56 – Remzi 82)

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO: Do sada neviđeni snimci Novakove hacijende na Pavlovačkom jezeru

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar