Foto: EPA-EFE/Kirsty Wigglesworth

Fudbaleri Vest Hema nastavili su sa sjajnim igrama u Premijer ligi nakon što su u meču 25. kola na svom terenu savladali Totenhem rezultatom 2:1.

Ekipa Dejvida Mojesa stekla je rano vođstvo preko Majkla Antonija, a prednost su udvostručili posle pet minuta igre u nastavku.,

Pablo Fornals je asistirao Džesiju Lingardu koji je postigao svoj treći gol od dolaska iz Mančester junajteda u finišu januarskog prelaznog roka.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što je postigao gol protiv Volfsbergera u Ligi Evrope, Geret Bejl je počeo da pokazuje znake života posle brojnih propuštenih utakmica usled slabe fizičke spreme.

Asistirao je Lukašu Muri koji je u 64. minutu smanjio na 2:1, ali tim Žozea Murinja do kraja meča nije uspeo da izvuče makar jedan bod.

Totenhem ima četiri poraza na prethodnih pet mečeva i trenutno je deveti na tabeli, sa samo dva boda više od najvećeg rivala Arsenala.

Što se Vest Hema tiče oni su neporaženi na šest od poslednjih sedam utakmica i  na dobrom su putu da izjednače, a možda i nadmaše, svoj najbolji plasman od kako se igra Premijer liga.

„Čekićari“ su u sezoni 1998/99 bili peti na tabeli, a trenutno su na četvrtom mestu sa 45 bodova, dva više od Čelsija i pet više od šestoplasiranog Liverpula.

Premijer liga, 25. kolo

Vest Hem – Totenhem 2:1 (1:0)

(Antonio 5, Lingard 49 – Mura 64)

15.05 Aston Vila – Lester

17.30 Arsenal – Mančester siti

20.00 Mančester junajted – Njukasl

Ponedeljak

21.00 Brajton – Kristal palas

Subota

Sautempton – Čelsi 1:1 (1:0)

(Minamino 33 – Maunt 54p)

Barnli – VBA 0:0

Liverpul – Everton 0:2 (0:1)

(Rišarlison 3, Sigurdson 83p)

Fulam – Šefild junajted 1:0 (0:0)

(Lukman 61)

Petak

Vulvs – Lids 1:0 (0:0)

(Melije 64. autogol)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar