Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba sporazumno je raskinuo ugovor s trenerom Igorom Jovićevićem, koji je na klupi tog kluba bio samo dva i po meseca.

„Imao sam najbolje namere, ali fudbal je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima“, rekao je Jovićević za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

„Zahvaljujem se klubu na poverenju, na prekrasnim godinama u fudbalskoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj ekipi. Uvek ću biti navijač Dinama i verujem da je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu“, dodao je on.

Sportski direktor kluba Zoran Mamić rekao da mu je „žao zbog tako brzog rastanka“, ali da klub mora „pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima“.

„U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom ekipom. Vrata Dinama uvek će mu biti otvorena“, poručio je Mamić.

Jovićević je Dinamo predvodio na samo sedam susreta, a nedavni poraz od Rijeke (2:0) ga je koštao posla. Prethodno je imao učinak od tri pobede, dva remija i jednog poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram