Džek Griliš i Hari Kejn; Foto: EPA-EFE/Carl Recine / POOL

Fudbalski klub Mančester siti je sezonu 2020/2021 završio kao šampion Engleske, ali su u finalu Lige šampiona poraženi od Čelsija. Ipak, "građani" žele iskorak po svaku cenu, pa su spremili dva bombastična transfera.

Konačni cilj tima koji sa klupe predvodi Pep Gvardiola je krov Evrope, a na tom putu bi trebalo da imaju pomoć Harija Kejna i Džeka Griliša.

PROČITAJTE JOŠ...

Napadač Totenhema je glavna „sapunica“ letnjeg prelaznog roka, a jedan od najboljih fudbalera nedavno završenog Evropskog prvenstva je u više navrata iskazao nameru da napusti Totenhem. Po okončanju šampionata „starog kontinenta“ utihnule su i priče o Kejnu, ali britanski mediji navode da su u Sitiju prelomili i da imaju nameru da što je pre moguće osiguraju prelazak najboljeg engleskog špica.

Sa druge strane, Grilišu je cena znatno porasla nakon odličnih partija u Aston Vili, povezivan je sa brojnim klubovima poput Mančester junajteda, Juventusa, čak i Real Madrida i Barselone, ali će gotovo izvesno i 25-godišnji ofanzivni vezni zadužiti opremu tima sa stadiona Etihad.

Dolazak ove dvojice igrača bi trebalo da Siti košta oko 200 miliona evra, a realizacija je očekivana u narednih nekoliko dana.

Bonus video: Najlepši golovi EURO 2020 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare