Foto: EPA-EFE/Michael Probst

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha su se očigledno jako uželeli fudbala, pošto su na gostovanju Ajntrahtu u Frankfurtu postigli gol posle nepunog minuta. Tačnije, 37 sekundi.

Toliko im je trebalo da zatresu mrežu Ajhtrahta u poslednjem meču subotnjeg programa 26. kola Bundeslige, koja je nastavljena posle više od dva meseca.

Bio je to spor napad gostiju koji je krenuo od auta na njihovoj polovini. Posle niza grešaka oba tima na sredini terena, lopta je u kazbnenom prostoru stigla do Francuza Alesana Plea koji je uspeo da je pošalje kraj stative u desni donji ugao gola ekipe iz Frankfurta.

PROČITAJTE JOŠ:

Bio je to očigledno veliki šok za tim u kojem je meč počeo srpski reprezentativac Filip Kostić, jer su gosti posle šest minuta uspeli još jednom da savladaju iskusnog Kevina Trapa.

Tako je Borusija krenula silovito, očigledno inspirisana sjajnim rezultatom imenjaka iz Dortmunda koji je ranije kod kuče u derbiju Rura pobedio Šalke sa ubedljivih 4:0.

Bajern, koji igra u nedelju, očigledno će imati zanimljivu trku ove godine u borbi za titulu, jer obe Borusije pokazuju već na startu da pauza od 66 dana nije ostavila previše traga na njih.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar