Foto: REUTERS/Nigel Roddis/Guliver

Nesvakidašnji slučaj neodgovornosti jednog fudbalera stiže nam iz Bugarske, tačnije iz ekipe Carsko Selo, čiji je štoper, Martin Kavdanski (33) igrao iako je znao da je pozitivan na koronavirus.

Iskusni fudbaler bugarske ekipe nije mario za to što su testovi pokazali da je pozitivan, već je izašao na teren na meču sa ekipom Černog Mora iz Varne!

PROČITAJTE JOŠ:

Posedica svega je da je čak 16 igrača gostujuće ekipe, koja je pobedila sa 4:1, sada pozitivno na koronavirus, a prisustvo virusa utvrđeno je i kod četvorice saigrača Kavdanskog.

Cela ekipa Černog Mora je u karantinu, kao i igrači Carskog Sela koji su zaraženi, a posledica je da će stadioni do daljneg biti zatvoreni za sve. Zaražen je i vlasnik Carskog Sela, Stojne Manolov.

„Ne znam ni sam šta se dogodilo. Sve mi je to sumnjivo…Najčudnije je da nemam nikakvih simptoma, osećam se dobro i zato sam rešio da igram utakmicu“, rekao je Kavdanski.

Černo More je na sedmom mestu i to mu daje šansu da se u baražu bori za poziciju koja vodi u klvalifikacije za Ligu Evrope sa nekim od klubova iz sledeće grupe – CSKA Sofija, Levski i Slavija.

Kako će sada igrati, kada su destkovani kovidom, teško je reći, a mnogi u bugarskoj zahtevaju da Kavdanski, zbog neodgovornog postupka, bude kažnjen.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar