Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Liverpul je izgubio sa 3:1 od Reala u Ligi šampiona, u prvom meču četvrtfinala, a trener Redsa Jirgen Klop bio je ljut zbog suđenja.

PROČITAJTE JOŠ

Feliks Brih, čovek koji je Srbiju oštetio na Mundijalu protiv Švajcarske ne svirajući penal nad Aleksandrom Mitrovićem, ovaj put je bio meta sunarodnika Jirgena Klopa.

Trener Redsa bio je ljut što Brih nije sudio faul nad Maneom, koji je prethodio drugom golu Španaca.

„Ta situacija s Maneom… Moram reći da ne razumem šta je sudija radio večeras. Bio je to čist prekršaj na Maneu, a sudija se prema njemu poneo kao da stalno simulira. Svaki sledeći put kad bi Mane pao, sudija nije hteo ništa da dosudi. To nije pravedno. I rekao sam mu nakon utakmice da nije bio pravedan“, rekao je Jirgen Klop.

Nije želeo da traži Klop u tome razlog poraza, ali je bio vidno razočaran.

„Nije nam sudija izgubio utakmicu, već mi nismo bili dovoljno dobri za bolji rezultat. Ako želite u polufinale, onda taj plasman morate i da zaradite. Mi smo ovaj put bili loši, nismo igrali dovoljno dobri da bismo stvorili Realu probleme. Bilo je ovo prelako za njih. Jedina dobra stvar pored našeg gola je činjenica da je ovo samo prva utakmica. Nismo ništa više zaslužili od ovog rezultata. Ipak, imamo još šanse za prolazak.“

Ipak, navijači se nadaju jer je Liverpul u prethodnim sezonama izgubio od Barseone sa 3:0, pa prošao dalje.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar