Navijač Vojvodine drži zastavu na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu
Foto: Nenad Mihajlović/Starsport

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da će svi medicinski radnici koji se bore protiv koronavirusa, naredne dve godine moći besplatno da gledaju utakmice tog kluba.

PROČITAJTE JOŠ

„U ovom trenutku, u celom svetu je teška situacija, a za lekare, medicinske sestre, pomoćne radnike i sve ostale u našem zdravstvu se nema šta drugo reći sem da su to istinski heroji. Fudbalski klub Vojvodina im daje punu podršku, veoma im je zahvalan i neće ih zaboraviti“, rekao je Dragoljub Samardžić, vršilac dužnosti predsednika Vojvodine.

„Svima njima, ponudićemo specijalne knjižice, sa kojima će u naredne dve godine oni i članovi njihovih porodica moći besplatno da dođu na svaku utakmicu Vojvodine. Ako neko od njih jednog dana postane i naš navijač ili simpatizer, to će nam biti velika čast i zadovoljstvo“, dodao je on.

Samardžić je naveo da su neki od zaposlenih u klubu imali problema sa koronavirusom, ali da su zahvaljujući zdravstvenim radnicima uspeli da se oporave i vrate na posao.

„Prvom koji dobije tu knjižicu, uručiće mu je naš fudbaler Dejan Zukić, čiji otac je pobedio koronu“, rekao je Samardžić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare