Foto: Instagram screenshot/Cristiano

Božić po Gregorijanskom kalendaru obeležava se 25. decembra, a poznati sportisti širom sveta objavljuju praznične fotografije.

Jedna od fotografija koja nastane svakog Božića je upravo slika čitave porodice. Ovaj običaj (i još neke) ispoštovali su mnogi poznati sportisti:

PROČITAJTE JOŠ

Svaki od domova koji ćete videti na fotografijama su raskošno ukrašeni, a sportisti su se ponudili da naprave pravu prazničnu atmosferu.

Pandemija koronavirusa učinila je da će većina upravo kod kuće i provesti čitave praznike, pa i ne čudi što dekoracije zaista ostavljaju bez daha.

Kristijano Ronaldo je sa suprugom Georginom i decom napravio jednu od lepših božićnih fotografija koje ćete videti. Nasmejani i srećni pozirali su ispred jelke, a deluje da su uhvaćeni baš u trenutku neke igre:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Lionel Mesi se sa decom i suprugom Antonelom slikao ispred novogodišnje jelke, a zanimljivo da su svi imali istu odevnu kombinaciju – crvenu pidžamu, što je jedna od tradicija ovog praznika:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Legendarni Adrijano je odlučio da ispoštuje tradiciju istog oblačenja ukućanja tako što je svima podelio dresove Atletika Paranaensea, a onda podelio i fotografiju sa piletom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador)

Nijedna lista poznatih porodica u svetu sporta nije kompletna bez Bekamovih, a oni ni ovog puta nisu razočarali. Luksuzne pidžame i ogromni osmesi:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Luis Suarez, jedan od najboljih napadača u 21. veku, podelio je fotografiju sa porodicom:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)

Porodica Salah polako postaje sve omiljenija u javnosti, pre svega zbog spontanih fotografija i iskrenih osmeha. Kada na sve to dodate i ovu odeću…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah)

Roberta Levandovskog i suprugu Anu često nazivaju poljskim Bekamovima. Verovatno su najpopolarniji par u državi, a predstavljaju zaštitna lica mnogih poznatih kompanija. Nijedna slika za njih nije obična:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

Luis Hamilton, sedmostruki šampion Formule 1, odlučio se da unose i malo novogodišnjih tonova, te da ne objavi samo fotografiju. Uzeo je gitaru i zasvirao, dok se iza nejga videla raskošno okićena soba:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Jedan od retkih fudbalera koji je odlučio da se fotografiše sam bio je Serhio Ramos, kapiten Real Madrida. Doduše njemu je verovatno bilo bitnije da pokaže neke od trofeja koje je osvojio uz tradicionalno prazničnu atmosferu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Od sportista iz regiona je fotografiju sa porodicom podelio Ivan Rakitić, fudbaler Sevilje koji je Božić čestitao i na engleskom i na španskom jeziku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Bojan Krkić je odlučio da se obuče svečano i samostalno fotografiše pored novogodišnje jelke:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Krkic (@bokrkic)

Fotografiju članova porodice u identičnoj pidžami podelio je i Konor Mekgregor, UFC borac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar