Foto: Starsport

Bosanski fudbaler Mladen Cvjetinović čestitao je Srbiji plasman na Evropsko prvenstvo i zbog toga zapao u neprilike.

Oko njegove česttike se digla bura, pa je bilo negativnih komentara na društvenim mrežama. Srbija se u nedelju remijem sa Bugarskom (2:2) u Leskovcu, plasirala na Evropsko prvenstvo posle 24 godine.

PROČITAJTE JOŠ:

„Orlovi“ su završili na drugom mestu u grupi G iza Mađarske sa 14 bodova, dok su Bosanci u grupi J na petom mestu sa devet osvojenih bodova. U toj grupi su dalje prošli Portugal i Slovačka.

„Ćao narode, kako ste malopre primetili, postavio sam na Instagram da se Srbija plasirala na Evropsko prvenstvo. Nisam ništa loše mislio, ni nameravao“, napisao je Cvjetinović.

Pojasnio je da ima familiju u Srbiji, mada ostaje nejasno zbog čega je uopšte morao da se pravda.

„Pošto imam rodbine u Srbiji i po celoj bivšoj Jugoslaviji i pošto moj dobar prijatelj Lazar Samardžić, s kojim sam odrastao u Berlinu, igra za Srbiju, hteo sam mu čestitati. Kako sam primetio na društvenim mrežama, došlo je do iritacija zbog mog čestitanja“, rekao je mladi štoper.

Cvjetinović ima sedam nastupa za mladu reprezentaciju BiH, a defanzivac Inglštada koji ima i nemačko državljanstvo kaže da će pružati maksimum za nacionalni tim za koji i sada igra.

„Zbog toga hoću da vam objavim da dajem sto odsto od sebe za našu zemlju BiH i reprezentaciju i da volim našu zemlju. Nisam hteo nikoga da iznerviram. Želim vam lepo veče“, objasnio je Cvjetinović.

On je rođen u Nemačkoj i prošao je mlađe kategorije Herte, pa se poznaje sa Samardžićem, koji brani boje reprezentacije Srbije.

Foto: Instagram / mladencvjetinovic

BONUS VIDEO: Piksijevi utisci posle meča sa Bugarskom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar