Crvena Zvezda v Partizan
Crvena Zvezda v Partizan Foto:Srdjan StevanovicStarsportphoto

Milan Borjan i Crvena zvezda - ljubav koja traje i koja bi mogla da dobije novu, dugoročnu epizodu, jer pregovaraju oko produžetka ugovora.

Kapiten crveno-belih je dolaskom na Marakanu leta 2017. povukao potez karijere, na obostrano zadovoljstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Borjan i Zvezda su se pokazali kao dobitna kombinacija, o čemu svedoči i to da nosi i traku, a potvrda trofejne saradnje mogla bi uskoro da se popne na viši nivo.

Sjajni golman ima ugovor sa srpskim prvakom do leta 2023. godine, ali kako Nova.rs saznaje, on je u sredu išao na pregovore sa čelnicima kluba oko produžetka istog.

Iako važeći ističe tek za dve godine, očito da i 33-godišnji kanadaski reprezentativac i Zvezde ne žele ništa da prepuštaju slučaju, pa bi novi ugovor dodatno podvukao mogućnost da karijeru završi upravo u Ljutice Bogdana.

Podsetimo, Borjan je u Antaliji tokom zimskih priprema u sezoni 2018/19. najavio da će ostati u Zvezdi – do kraja karijere. Tada je, u martu, ozvaničen novi ugovor do 2023, uz povoljnije finansijske uslove, navodno se radilo o sumi od 40.000 evra na mesečnom nivou.

Bez premca je najbolji golman Zvezde u ovom veku, jedan od najboljih u istoriji i rekorder po broju utakmica u evropskim takmičenjima.

Deo je tima koji je, izvesno, i četvrtu godinu zaredom državni prvak i koji isto toliko sezona u nizu igra u evropskim takmičenjima.

Čeka se novi paraf koji bi obradovao navijače u rangu velikih pobeda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar