Foto: FK Crvena zvezda

Milan Borjan, kapiten Crvene zvezde, rekao je da će u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana presuditi želja i da je sve moguće.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno-beli otputovali su u Milano, gde će u četvrtak od 21 sat igrati sa italijanskim velikanom. Prvi susret u Beogradu završen je 2:2.

„Presudiće želja, verujem u ovaj tim. Verovao sam u poslednje četiri godine. Sve može da se desi“, rekao je Borjan na aerodromu „Nikola Tesla“.

Trener Dejan Stanković put Milana poveo je 21 igrača, među kojima je Aleksandar Katai, koji je poslednji takmičarski meč odigrao u novembru prošle godine.

„Oni će izaći jako od početka, a na nama je da budemo kompaktni i da damo sve od sebe. Vratio nam se Katai, koji je veoma bitan igrač za nas. Nadam se da će se već protiv Milana upisati u strelce. Nedostajeće nam Eraković, Rodić i Milunović, ali tu su Degenk, Gobeljić, Gajić i Pankov. Oni su na raspolaganju zajedno sa mnom. Daćemo sve od sebe da probamo da zaustavimo veliki Milan i da probamo da pobedimo“, zaključio je Borjan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar