Foto: Srđan Stevanović/Starsport

I srpski trener u stručnom štabu novog stratega Zvezde

Barak Bahar je u Beograd došao u subotu uveče, dan kasnije gledao je meč sa Novim Pazarom (2:2) i prisustvovao proslavi treće uzastopne duple krune, a novu radnu nedelju počeo je promocijom.

Nakon što mu je Miloš Milojević, prethodnik na crveno-beloj klupi, predao komandnu palicu i lično poželeo sreću, Bahar je i zvanično promovisan kao novi trener Zvezde.

Izraelski stručnjak je potpisao ugovor na tri sezone, a prethodno je osvojio šest titula u Izraelu. Sa sobom je doveo četvoricu sunarodnika u stručni štab u kojem će biti i nekoliko srpskih stručnjaka.

#related-news_0

Kako Nova.rs saznaje, među njima je i Boris Savić, nekadašnji omladinac Crvene zvezde, koji je u prvom timu debitovao kod Valtera Zenge.

Po okončanju igračke karijere, u kojoj je stigao i do Južne Afrike, prešao je u trenerske vode i sa velikim uspehom sedeo na klupi Mačve u Prvoj ligi.

Novi član Baharovog stručnog štaba je zapravo dosadašnji skaut Crvene zvezde i čovek od poverenja Marka Marina, šefa Zvezdine skauting službe.

Foto: Facebook FK Zvijezda 09

Uz kompletiranje stručnog štaba, pred novim trenerom srpskog šampiona su i razgovori sa rukovodstvom oko formiranja tima za novu sezonu do početka priprema 19. juna.

Crveno-belima je u planu odlazak na Zlatibor po okupljanju posle pauze, zatim i boravak u Rusiji od 2. do 12. jula, gde će pored treninga imati i tri prijateljske utakmice.

Pojačanja koja će čekati Bahara su Marko Stamenić (zadnji vezni) i Piter Olanjinka (krilni napadač), kao i povratnik iz Čukaričkog Vladimir Lučić. Sigurno da će biti još (velikih) promena u igračkom kadru do početka sezone, u kojoj će crveno-beli igrati grupnu fazu Lige šampiona.

BONUS VIDEO Bakljada za Sinišu Mihajlovića na utakmici Crvena zvezda – Vojvodina

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar