ILUSTRACIJA, Foto: Printscreen Youtube

Fudbaleri Borca iz Čačka izrazili su revolt na utakmici Prve lige Srbije, tako što su u Kragujevcu izašli na teren sa sedmoricom igrača.

Borac je nedavno kažnjen sa četiri miliona dinara i oduzimanjem šest bodova na tabeli Prve lige, zbog navodnih neregularnosti iz utakmice sa Železničarom.

PROČITAJTE JOŠ:

Čačani su se zbog te odluke Fudbalskog saveza pobunili, pa su najavili da će od drugog ranga srpskog fudbala napraviti još veći cirkus.

Tako su na teren stadiona „Čika Dača“ izašli sa sedam igrača u subotu od 16 časova, minimumom koji je predviđen pravilima.

Pošto se u šestom minutu povredio Stefan Bojović, Borac je ostao sa šest igrača na terenu i meč je prekinut.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Борац 1926 Чачак (@borac_cacak)

Vladimir Stanisavljević, sportski direktor Borca već je rekao da će se Borac ovako ponašati i „praviti lakrdiju“, čak i po cenu ispadanja u još niži rang.

„Nećemo se takmičiti, imaćemo akademiju fudbala, radićemo sa decom, na terenu će igrati ljudi sa stomacima, igraćemo beton ligu dok ne budemo dobili na sudu, a dobićemo sigurno za godinu, dve dana. Onda ćemo ojačati, pa ćemo videti ko će tada biti u FSS“, rekao je Stanisavljević.

Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ rekao je u petak za Nova.rs da mu u utakmici Borca i Železničara nisu fudbaleri delovali sumnjivo, već sudija tog meča.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Борац 1926 Чачак (@borac_cacak)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar