Pep Gvardiola, FK Mančester siti Superliga Evrope
Foto: EPA-EFE/Ian Walton / POOL

Stiv Brus je praktično bivši, a nova uprava fudbalskog kluba Njukasl radi na dovođenju trenera "na duže staze". Ipak, prva želja izgleda neće biti ostvarena.

Prvo ime koje je povezivano sa timom sa Sejnt Džejms parka je Brendan Rodžers. Nekadašnji trener Liverpula koji trenutno sedi na klupi Lestera označen je kao idealan kandidat, ali…

PROČITAJTE JOŠ...

Kako prenosi britanski Dejli Mejl, Rodžers je nezvanično poručio da ne namerava da prihvati ponudu Njukasla, ma koliko bogata bila, jer želi da sedne na klupu Mančester sitija.

Pep Gvardiola ima još godinu i po dana ugovora sa „građanima“, nakon čega će potražiti novi izazov, a tim sa Etihada već je pronašao zamenu u vidu Rodžersa.

On je povezivan sa klubom još 2009. godine, kada je imao ponudu da postane deo stručnog štaba Roberta Manćinija, ali nije došlo do saradnje. Takođe, spominjan je  kao moguće rešenje pre nego što je u Mančester stigao Pep Gvardiola.

Trenutno, Rodžers je zadužen za ekipu Lestera, sa kojom beleži solidne rezultate, pa i ne iznenađuje želja Sitija da upravo on zameni Gvardiolu na klupi ovog kluba.

Bonus video: Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar