Bojan Krkić, Foto: EPA/ARMANDO BABANI

Nekadašnji fudabaler Barselone Bojan Krkić otišao je u Visel Kobe, kod Andresa Inijeste, još jednog nekadašnjeg igrača katalonskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

„Potpuno sam spreman za novu destinaciju! Stvarno sam uzbuđen zbog nove profesionalne i lične šanse. Hvala na poverenju Visel Kobeu, jedva čekam novi izazov“, rekao je Krkić po odlasku u Japan.

On je bio slobodan igrač od januara ove godine kad je napustio kanadski Montreal. Pre toga je bio u Stouku, Alavesu, Majncu, Ajaksu, Romi i na startu karijere – u Barseloni.

Upravo u danima kada je Lionel Mesi objavio da napušta katalonski klub, momak koga su zamišljali kao Argentinčevog naslednika, dobio je šansu u Japanu.

Tridesetogodišnji ofanzivni igrač nije doživeo slavu koja mu se predviđala u ranoj fazi karijere kada su ga upoređivali sa Mesijem, jer je na utakmicama mlađih kategorija Barse, zatrpavao protivničke mreže i sa po tri gola po utakmici.

Da podsetimo, Krkićev otac, Bojan senior je Srbin, ali je njegov sin odrastao u Španiji, pa je zaigrao za taj nacionalni tim i upisao samo jedan nastup.

BONUS VIDEO: Otac Milice Mandić kaže da su njene borbe bile stresnije za njega nego za Milicu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar