Nenad Bjeković/ Foto: Pedja Milosavljevic

Uskoro će se sve znati.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković je raspisao izbore za predsednika za 14. mart.

Slaviša Kokeza je podneo ostavku 22. marta 2021. godine, a od tada je neuspešno pokušana izborna skupština uoči Mundijala kada je delovalo da će u fotelju upravo Bjeković.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, posle brojnih otužbi i skandala, Bjekovič se povukao, a u prvi plan je iskočio Branislav Nedimović, bivši ministar poljoprivrede u vladi SNS-a.

U međuvremenu je svoju kandidaturu najavio i Nemanja Vidić, legenda srpskog fudbala, ali kako stvari stoje male su šanse da bi mogao do pobede.

Takođe, biće izabran i novi Izvršni odbor i ostali organi FSS.

„Obaveštavaju se članovi (delegati) Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da je dana 10.02.2023. godine zamenik predsednika FSS doneo Rešenje kojim je zakazana vanredna izborna sednica Skupštine FSS XXVII saziva za dan 14. mart 2023. godine (utorak), sa početkom u 14:00 časova, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

U skladu sa odredbom iz člana 51. stav 9. Statuta FSS, Dnevni red zakazane vanredne sednice Skupštine FSS ne može se menjati. Od ovog trenutka više nije moguće izvršiti zamenu delegata koji će učestvovati u radu Vanredne sednice Skupštine FSS zakazane za dan 14. mart 2023. godine“, stoji u saopštenju FSS-a.

BONUS VIDEO Nemanja Vidić: „Dosta više“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare