Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Darko Spalević rešio je da se vrati aktivnom igranju fudbalu, iako će krajem marta proslaviti 44. rođendan.

PROČITAJTE JOŠ

On je rešio da zaigra za FK Kragujevac, tim iz Treće lige grada Kragujevca.

„Njemu ne treba posebno predstavljanje. Možda je dovoljno da kažemo – bivši kapiten Radničkog i najbolji strelac Super lige i da svi znaju o kome je reč. Dame i gospodo, jedno je sigurno, u ovoj polusezoni očekujte goleadu. Koliko on voli i poštuje nas, toliko mi volimo i poštujemo njega. Poželite dobrodošlicu Darku Spaleviću u FK Kragujevac“, stoji u saopštenju kluba.

Kragujevac posle 10 kola zauzima drugo mesto na tabeli sa četiri boda manje u odnosu na Stanovo 1941, a ova dva kluba će se sastati u 11. kolu koje je na programu sredinom aprila.

Spalević je imao egzotičnu i trnovitu karijeru, iz Vučitrna je i igrao je za Trepču, Proštinu i Bane Rašku, pre prelaska u Milicionar i Crvenu zvezdu. Onda je igrao za Černo More, Lokomotivu Plovdiv, Dinamo Mahačkalu, Zalaegerseg, Henan, Slaviju Sarajevo, Olimpik Sarajevo, Radnički Kragujevac, Donji Srem i Zvezdaru.

Sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva je bio dva puta prvi strelac Premijer lige BiH, osvojio je i jedan Kup, a 2012. je bio prvi strelac Srbije sa 19 golova na 26 mečeva za Radnički Kragujevac.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar