Foto: FK Voždovac

Fudbaleri Voždovca porazom su započeli 2021. godinu, ali "zmajevi" ističu da je rezultat jedino čime ne mogu da budu zadovoljni.

PROČITAJTE JOŠ...

Bolja od Voždovca bila je ekipa Baltike rezultatom 2:0, ali je utisak da su igrači sa krova tržnog centra u Zaplanjskoj zaslužili više.

Rusi su poveli već u 8. minutu meča kada je bivši napadač Inđije i nekadašnji omladinac Partizana Miroslav Marković iskoristio dobar pas u prostor, izašao ispred golmana Prekovića i pogodio gol „zmajeva“.

Usledile su dobre prilike Voždovca, ali je akciju Hajdina i Lasickasa osujetio štoper Baltike izbacivši loptu ispred Vujnovića, potom je Milojević uspeo da se izbori za šansu nakon solo prodora, ali je šut bio neprecizan, da bi seriju driblinga kapitena Stojčeva odbrana uspela da zaustavi kada je pokušao da uposli Vujnovića.

Upravo je Vujnović probio po desnom boku, golman Baltike je promašio loptu nakon centaršuta, ali je uspeo da se vrati i interveniše ispred Milojevića, pa je rezultat ostao 1:0 za Ruse.

U drugom delu šansu je u ekipi Voždovca dobio veliki broj mladih igrača, a Markin je u 64. minutu kaznio pad koncentracije mladih fudbalera „zmajeva“ golom kojim je postavio konačnih 2:0.

Uprkos porazu, trener Voždovca Jovan Damjanović nije nezadovoljan:

”S obrzirom na to da je prva utamica, mogu da budem zadovoljan. U prvom poluvremenu je odlična ekipa Baltike samo jednom šutnula na gol, nažalost su i pogodili. Mi smo igrali organizovano i stvarali smo dosta šansi. U drugom poluvremenu smo na teren izveli grupu mladih igrača koja ima veliki potencijal, pokazali su veliku želju, ali su imali i dobru priliku da vide na kom nivou treba da budu. Nismo postigli golove, ali je ovo bila dobra provera za nas na početku priprema”, rekao Damjanović.

Sledeću utakmicu Voždovac igra protiv ekipe ukrajinskog Kolosa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar